Släktträff...

Har vi nästan haft (gubben blev ett år äldre)...bara Eira som var hemma för att kämpa på att få i sig vätska och dylikt smat behöver nog en massa vila nu !! Och så kära mamma som var på jobbet denna lördag!! Tårta har vi ätit och fikat och Ebba har ÄNTLIGEN lärt sig cykla!! Hon är SÅ happy över det, och tänk att detta har också berott på synen, hon har ej velat cykla då hon inte sett....men nu idag så lånade hon Oskuboskus cykel när de var på hockeyplan och Emmy höll i...och sedan har vi hela khögen i olika omgångar varit till skolgården för att bevittna att Ebba kan NU cykla, som hon lidit över detta...och vi med henne och inte har vi förstått.....bara tjatat titta framåt inte bara ner på dina fötter...men hon har ju för fanken inte sett något nät hon tittat framåt och då har hon känt sig osäker.

Nu skall vi in till stan för att fira ytterligare ett födelsedagsbarn!! 

hejsvejs!!!

Kommentarer
Postat av: Susanne

...bara Eira som inte var där....... hmpf... Emil och jag fattades minsann också.. ;):P:)

Postat av: eira

ÅH!!! Grattis till Micke som bara blir äldre o äldre men allra allra mest GRATTIS till EBBA som lärt sig cykla. Jag har minnsann fått höra av Osku fleeeeera gånger hur det gick till när Ebba lärde sig detta! Han var liksom stolt för hennes skull. Så gulligt!

2007-05-05 @ 20:00:45
Postat av: Annika

Grattis Ebba...vad roligt!!

Grattis även till Micke!

2007-05-05 @ 21:23:20
URL: http://annkicka.webblogg.se
Postat av: Irina

Hälsa Micke grattis från oss xå!
Härligt att hon lärt sig cykla nu!!! Hon måste vara mäkta stolt :)

2007-05-05 @ 21:38:15
Postat av: Nina

SUSANNE !!! Ni skulle ju komma IDAG Söndag , DU och EMIL alltså!!!! Men EIRA kommer inte idag och inte mamma heller, så då är det bara de två som inte hittar hit ;) !!!!! och de har ju sina skäl..som ni...men ni är ju på G :)

Så jag räknade med att ni hittar hit under helgen :)

2007-05-06 @ 08:04:58
Postat av: Letterfromusa

Much to think about excellent web-site!! On a purely personal level "what is Love" section gave much insight into this complex subject.

2010-11-24 @ 13:21:49
URL: http://letterfromusa.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback