Till Pettson......

27869-26

Till Pettson !!!  Nu måste du visa häxan vem som bestämmer !! Inte får hon gå och ta bort din lilla fina bajslåda som du hittat, den verkar fungerar super bra !!  Vi såg dig använda den lyxiga "kattlådan" när vi kikade ut genom förnstret, vi är tvingade till att titta ut genom fönstrena då matte inte låter oss gå ut.............

Hälsningar Zurvan och Yang på andra sidan staket!!

27869-24

27869-24

Så trött man kan bli. ( och så trött känner jag mig för tillfället).....efter en hel dag med soligt, fint, härligt väder.....som vi haft här i Karungi .
Men vi  har även haft trevligt folk här idag, alla möjliga i olika omgångar, dagen har rusat iväg och så gör väl resten av helgen också.

orkar inte skriva mer................

Livet är bra orättvist!!

Varför vet inte jag när ni andra fyller år ??? säg mig det, och vet ni att Eira sprider ut osanningar hon har helt fått om bakfoten detta med att fylla år......*ler* och ja, klart äldre än 23 år är jag ju inte men.....nog om detta.

Sussi hade lagt en så söt bild på bloggen så jag blir glad varje dag av hennes bilder !!

Nu skall jag iväg till Kalix igen....det var ett fasligt rännande dit denna vecka.....skall göra ett studiebesök på ett ställe, skall bli mycket intressant.

Men valborg och majbrasa vet jag ej hur det blir med för Emmy sa igår att hon vägrar att fara på något sådant !! Hon säger att hon tänker inte fara och titta på när: Vuxna karlar leker med så stor eld, hur dumt som helst, förstår de inte att man leker inte med eld !!!
Sedan säger hon......förök inte övertala mig mamma, ingen ide´ jag far änddå inte!!  Får väl fara till mormor och morfar och grilla lite korv där då vid stranden ....men det var hon oxå tveksam till, så vi får se vad det blir.

H en bra dag alla bloggetilaiset !!!

Moster du är så välkommen hit till Tornedalen för att se vårens antågande!!
Ebba ville vis hur fin hon är...var ...

Ebba ville vis hur fin hon är...var ...

Ebba har bett mig att visa denna bild till momm, Eva, Eira m.m. Men då är det lika bra att lägga ut den på bloggen, lättast så. Nå så här såg det ut när när flickornas "krullor" är ganska färska, några dagar.
Nu börjar de vara lite risiga, får se hur länge de håller innan vi plockar bort dem.

Hörde av Emmy att Lydia hade fått blåa flätor hos "tandläkaren " *hi, hi*......smartdrag av dig Kajsa!!!
Överaskningar är alltid roliga för barnen.

Nu sticker jag till Happis för att åka till bibblan och fjärrlåna skolböcker samt till studielokalen på T-skolan för att föra och hämta böcker därifrån, snart är mina armar nere vid backen *skratt*, det är många kilo böcker som frakats mellan hemmet och bibblan samt T-skolan......inte bara skolböcker, jag passar så klart alltid på att låna lite roligare böcker oxå, både till mig själv och till flickorna.

Ha en fortsatt trevlig dag !!!

Hjärtebakelser....

Jag har inhandlat hjärtebakelser idag. De var inte slut, jag var ute i så god tid. *smaskens skall det bli*, man får äts gott för den goda sakens skull , visst var det så du sa Kajsa eller menade????

Efter jobbet drog jag till Järnvägsgatan för att få mig en kopp morgonkaffe, i väntan på att Ica maxi skulle öppna. så handling och sedn till Finland för att köpa "natur preparat" till lill Ebba så hon inte är sjövild om dagarna och sedan sista anhalten var nya konditoriet innan jag for hem. Där fanns fina bakelser.....nu väntar de i kylen. Ebba fick sig oxå lite gott därifrån fast inte hjärtbakelse förstås.

Jag har varit i Kalix idag på dan och haft ltteratur seminarium och det kändes som att det gick INTE så bra ( har lömnat in en skriftlig grej oxå som skall bedömmas....hoppas bara att jag klarar det, läraren skickar hem en bedömning nästa vecka, nå den dagen den sorgen.....

Nu skall jag gå och ringa min mor !! ha en bra dag...och föresten mamma!!!  Jag vet att du läser, du kan lämna en "kråka" någon gång.!!!!!
men hej på er !!!!!

Jag är på väg till skolan för att träffa några människor från Skolverket då kanske man ser andra bloggisar där..... Jag har jobbat natten och var så härligt och gick så lätt, det har blivit mycket ljusare och bara vägar sedan jag jobbade sist ,så natten gick som en dans.!!

sedan kom jag hem och stupade i säng ( har lärt mig att  måste sova på dagen), sedan var det vanliga sysslor efter törnrosasömnen, dammsugnig förbereda middagen, och läsa lite....skoljobb, men vet ni vad ?? Jag gick ut på alltanen och satt där och läste igenom sådant som jag måste ha kikat på till imorgon då jag skall efter  en sovstund på litteraturseminarium till kalix.  Det var så härligt där ute, jag hade kunnat sitta där ute hur länge som helst.
Nu när alltanen är framme så hade det varigt kul med en bärbar dator....då hade jag kunna sitt där och göra ALLT skoljobba ute.....När det är så fint väder som det är  nu så blir jag på så himla bra humör !!

En stegräknare hade nog varit susen....till att komma igång att röra på sig, Jag fick först ingen information om detta och sedan sa de ur min arbetsgupp att de inte var intresserade, och igår  kväll när jag kom till jobbet såg jag att vi i nattpatrullen hade fått vara med I Norras hemtjänstgrupp!!  Typiskt att det var för sent  när jag fick reda på det ! Lite små trist kändes det.
Ni som inte vet vad jag pratar om nu : Det är ett projekt mellan Hparandakommuns anställda och Korpen och det heter stegjatken....tror jag att det var....och det handlar om att få igång personalen genom lite tävling i olika lag, att motionera mer.
 
Hej svejs på er , nu sticker jag till skolan och .....skolverket, få se vad det bliver av det!!!


helgens summering

Ungarna trivdes i Piteå de hade skoj där, på havsbadet: bad, mat, show sömn och mer bad så mycket ,mer hinner man inte på ett dygn. Det var roligt men intensivt.
Igår kväll kom sedan Milla hit ,flickorna här i huset hade tydligen inte umgåtts färdigt med kusinen......bara det att Osku hade också velat komma och sova över hos faster så nästa gång MÅSTE han också få göra det. Igår hade tjejerna pyamas party, stående inslag när Milla sover över här, sedn har denna dag gått lugnt och stilla tillväga då de haft Milla här har inte Emmy och Ebba hunnit med att syskon-bråka heller....De har varit ute och blev så klart sjöblöta, men det är ju så härligt blött på vår bakgård.....de har sysselsatt sig själva hela dagen, vilken lyx va??!!!! 
Idag var jag och Kajsa kyrkvärdar och det gick så smidigt undan , bättre flyt med  kan man inte ha...
nå efter det när jag kom hem då hade helgen gjort ut sin rätt för alla tre tjejerna som satt framför Tv:n när jag kom....de var så trötta och slut....det är inte lätt att vara på hotell och vara och partaja två sena kvällar i rad.

Nå det blir tidig säng för mina två , strax blir det. Eira och Osku var hit på en blixtvixit för att hämta hem Milla och Eira sa INGETING om bilden på hennes blogg !!!!!   Fy dig Eira!!!!!

Imorgon börjar vanliga vardagen igen efter påsklovet, börjar med att jobba natt imorgon kväll, har tre nätter jobb och en hel del skoljobb, plus två grupparbeten och ett litteraturseminrium i Kalix som skall göras i veckan och så klart är allt mån-ons då jag jobbar nätter och behöver sova på dagarna, nå det är bara att stressa hem sova några timmar på f.m och sedan sätta på väckarklockan så man stiger upp för att fara iväg på skolgrjes. Och vaddå nu är det bara tre nätter jobb och nästa vecka är det lika tokigt men då har jag tagit tjänstledigt en natt, för skolan är lite viktigare än jobbet.......men INTe lika roligt. Är lite skoltrött.

Osku i full action framför Mojje

Osku i full action framför  Mojje


27869-20

27869-20


Mojje och flickorna

Mojje och flickorna


Bild på mig, bästa fotot för i kväll

Bild på mig, bästa fotot för i kväll

ni ville se en bild.......på mig, men tyvärr tji fick ni, men vadå man kan inte få allt här i livet!!

Bild på mig, bästa fotot för i kväll

Bild på mig, bästa fotot för i kväll

ni ville se en bild.......på mig, men tyvärr tji fick ni, men vaddå man kan inte få allt här i livet!!

skoter tur .......på en mini variant.

skoter tur .......på en mini variant.

en bild från i påskas. jag har inte tillgång til bilderna ännu....eira min kära svägerska sitter och ruvar på bilderna.....hon är så snål att hon ids ( Hon Fattar inte hur man gör) inte bränna ner bilderna på en skiva åt mig....och min bror kommer inte hem än på ett par dar. så ni får se denna bild på några barn och på det fina vädret vi hade under påsken, denna bilden skickade hon åt mig ett mail, om jag ber vackert kanske hon sätter in en bild på hennes blogg för att visa när hennes dotter är suverän på att köra en skoter som är modellen större.

oj vad knasigt detta blev, ni förstår säkert ingenting....men det behöver ni inte heller göra.

Godkväll på er !!

Ikväll var det livat på bloggen och sussi är så aktiv så ....ja jag förstår att det fötts fyra barn på sex år Ha, ha !!!!  och ja hon är så aktiv så hon sprutar komentarer på alla håll och kanter !! Jättekul med en ny vitamin sprutare här på bloggen,sussi !!

Elli: Niklas är min storebror....och om han skulle veta att jag lagt ut en " fin och söt" bild på honom på bloggen så skulle han väl ha sett till att jag blev kvar uppe i stugan för all evighet eller hittat på något annat jäkel skap som straff. Det var så att det var någon på bloggen som ville se Eiras man, och Eiras man är min bror.....tror det var kajsa, så så var jag snäll och satte in en bild på broder.

Agnes , jag tackar hemst mycket för inbjudan, men jag och svägerskan åker med barnen till Piteå på fredag och kommer hem först på lördag kväll eller så. Julgrans plundring hade inte suttit helt fel....faktiskt känns det som att man skulle behöva en till kväll utan man och barn.....
Slut på påskfirandet !!!

Nu är vi hemma igen och påsken gick på tok för fort för oss. Jag orkar inte skriva så mycket idag men viu har haft det så underbart. Över tio plus varke dag, men ändå hade inte snösmältningen kommit igång som här..... vi har varit ute från morgon till kväll varenda dag.
grillat, åkt skoter, myst vid brasan ute, ätit godis och mat i mängder.

Ungarnan har haft så kul i helg, de var lite deppade över att åka hem, men å andra sidan när alla tre familjerna (inklusove oss) åkte hem samma dag vardagen kallar......(på Mikael i alla fall. )

Jag skall skicka bilder från påsken , massor , hoppas ni orkar se ALLA........om det blir några, jag har lånat min mors kamera då hon var så snäll och sa att du kan låna den, tack för det !!!  Så imorgon kväll skall jag hämta "sladden" och sedan försöka få in bilder från påsken.  Sussi jag skall även se var mamma har gjort av med korten från kyrkan som jag lovade dig !

Jag ser att ni alla på olika sätt haft en bra påsk, en del med mer jobb andra med mindre jobb, och övriga har fått vara lediga, men alla verkar ha överlevt. Jag har läst ALLA era bloggar men orkade inte skriva kommetarer hos någon för då hade detta tagit hela natten.


Han är inte lika tokig som han verkar......

Han är inte lika tokig som han verkar......

Eira !!!    Du säger inte ett knyst om denna bild till Niklas får då vet jag en som blir snöbadad ellr något , eller så utlöser han någon annan hämnd mot mig.......

............lite vilsen......

Jag fick ett telefonsamtal igår kväll som gjorde att jag blev lite förvånad. Jag blev erbjuden sommarjobb i Övertorneå kommun hela sommaren. Mina arbetsuppgifter kommer i så fall att vara enhetschef kombinerat med biståndsbedömming...........Men nu börjar jag blite nervös.......klarar JAG detta,? jag tvivlar på det. Jag har glömt ALLT som jag läste under de senaste åren, tänk om allt går åt pipsvängen.....

Och om jag nu får sommarjobb i grannkommunen får jag i alla fall bestämma mina arbetstider själv, jag börjar gärna tidigt och jobbar in så jag får vara ledig fredagarna typ...eller sluta tidiagre på e.m......nå nu får jag se vad det blir av det hela. Jag har sökt tjänstledigt idag från Hap.kommun måste få det först.

Annars är allt lugna gatan här Ebba kompis var här igår, och de är så kul att höra dem när de leker......det är här i huset också dessa princessklänningar och utklädningskläder som gäller och sedan hör man dem leka och säga: "Nu måste du skynda dig till skolan, annars kommer du för sent", "nu kom du som hem från skolan ....och vi skall sedan hälsa på moromor och morfar"    .....de lever sig så in i sina lekar, tänk om jag som vuxen skulle kunna släppa allt för stunden och verkligen bara leva mig in inågonting för tillfället så som barnen gör, det skulle säkert vara ganska skönt och bekymmerlöst.....

jag läste Sussis blogg (grannen sussi)....och blev så ledsen, och ändå är det inte mina barn, hur skall inte då Sussi känna sig i sitt modershjärta då ?!!!!

Utvecklingssamtal hade jag igår med Emmy och hennes fröken, och allt går bra, skönt, för det är ju det man hoppas att det gör. Och sedan är jag alltid lite oroad då emmy ändå börjat skolan ett år tidigare. Hitintills går det bra, men det finns mycket funderingarkring detta, med att vara ett år yngre än de andra i samma årskull. Tur att klassen ändå är flera årskurser i samma grupp då syns inte ev. ålderskillanderna lika mycket som det skulle ha gjort i en traditionell klass.


blött värre

Det blir tydligen sommar fortare än jag trodde om det fortsätter i den här takten.
När jag läste sussis blogg så kom jag oxå ihåg påskpyntet som jag också lovat ungarna att ta fram.
men HUR kul är det att fram något när allt är upp och ner?? Inge kul, så ännu ligger allt i lådan och imorgon förhoppningsvis så röjs det lite så man kan ta fram det. Men när jag tog fram lådan från skrubben så blev det så jäkla stökigt så nu måste jag visst ägna någon dag till att städa den också.......

Idag på efter maten stack jag,flickorna och min or iväg till kalix en sväng för att köpa nya stövlar till dem bägge. Konstigt att jag ALDRIG lär mig och ser till lite iförväg att det finns stövlar som är hela och inte är flera nummer för små.

nu skall jag gå och ta mig en kopp kaffe.

söndag kväll

Idag var vi i kyrkan för flickorna skulle sjunga och Ebba var på sin bästa sida, drog i mikrofonen och ställde in den själv, spexad och svamlade.......Hon kommer inte att få fara dit fler gånger om hon förtsätter att vara som hon varit idag !! snacka om att hon har myror och spindlkar och allt möjligt som kryper i kroppen på henne, vissa dagar är värre än andra och idag har varit en sådan där dag som man håller på att bli tokig på henne.

Nå kommer ni ihåg det där projektet jag tänkte dra igång i början på Mars = Måla panelen i köket ???
Jag var ju och köpte färg och diverse tilbehör som penslar, lacknafta, shellack, maskeringstejp m.m.
Nå det blev inget av de planerna för när Mikael fick höra min planer så sa han att då skall översta listen målas mörkare grå och jag sa nej då blir det inget utav målandet.
Nå vi har flera gånger pratat om detta målande, för två -tre veckor sedan tog vi upp en diskusiion igen och det slutade med att alla målningsplaner avstannade tvärt igen.

Men nu till det roliga, förra helgen när vi var hos ett par goda vänner och det  var massor med andra familjer där så frågade en kompis till mig: Nå hur blev det när du/ni målade panelen?? blev det bra? Så sa jag att det är inte målat för att herrern i huset har kommit med en ide som inte jag gillar.....då säger värdinna i huset : men vad bra då skall vi ha omröstning av era två förslag !!! Och vet ni mitt förslag vann överlägset....jag sa inte så mycket, smålog och blev nöjd.
Igår förmiddag så skulle Mikael ut i garaget och vara där hela dan och utav mig frågade han om jag ides börja tvätt panelen så vi skulle få den målad någon gång....jag satte igång på en gång sedan hann jag senare shellacka alla kvistarn oxå och idag har "målarmästaren" börjat grunda panelen och han målar nu allt i EN och samma färg.
Dock dröjer det till efter påsk innan vanliga färgen är på väggarna, men vaddå ?!! Nu är det på G på riktigt !! Och jag är glad över det.

Vi har även ätit jordgubbspaj ikväll / e.m här i huset och det var så gott, jag var så sugen på något gott och tur att det varit hit en drös med människor i olika omgångar så jag fick ta fram en paj från frysen.

Jag själv har inte gjort så mycket annat idag, mer än kokat köttsoppa och en köttgryta ( måste förbereda veckan) och slängt ihop världens snabbaste och enklaste matbröd.....matbrödet är klart under tiden som maten lagas, skall inte knådas eller nåt sånt, utan bara geggas ihop och sedan slänga på plåten !!
Det är så det skall va, inge konstigheter eller krångligheter, och speciellt nu när jag lovat moster att tat lugnt......

Natti, natti på er !!!vet inte om jag ........

Vet ej om jag orkar skriva något, känner mig lite less på.......vädret, kanske.......

Nå idag har jag varit iväg med mina döttrar och en kompis tilll emmy på kalas i torneå bowlinghall. vad hände sedan ....när jag var till kyrkholmen och förde en flicka....jo jag hamnade med bilen lite utanför en väg  ( ena däcket for ner i slask)  och var tvungen att få hjälp av en drös snälla killar !!! Tusen tack till er alla, ni var våra änglar denna dag !!!

Och vad mer ....jo jag glömde att berätta att jag har hunnit en blixtvisit till M och H idag då jag skulle dit i ett ärende och jag måste säga att vad kul att dom flyttar hit till byn !!  Och vad mysigt de kommer att få det när de får det iordning. M är en sådan härlig tjej och H känner jag inte, men det lilla jag hann få intryck av henne så ÄR hon lika trevlig, roligt, roligt !!!

Nu är jag så fruktansvärt sugen på en marabou choklad kaka, och vilken tur att klockan är så mycket och att Gustavssons är stängt.

Och imorgon är det kyrkan för flickorna, månne vad detta bliva när jag ränner i kyrkan vareviga söndag nästan nu denna vinter ,mer än vad jag gjort i hela mitt liv *skratt*.

till er som skall jobba påsken, och till er andra också så klart.....jag hade oxå haft jobbar helg hela påsken, men jag var lite fräck. Jag tog semester, Emmy satte huvet på sned och sa till sin mamma så här: Mamma säg till din chef att du har barn som hemskt mycket tycker om sin mamma, och de barnen vill gärna att mamma kommer med till stugan !!! , och då smälte mitt hjärta för dem och tyckte vaddå, pengar är inte allt, visst hade det blivit storhleg OB, men i vården är det dåligt  storhlegs OB, inte ens 100% som många har en vanlig helg !!
Och jag förlorar ju inte min vanliga lön då jag tar ut semester utan "bara" själva OB, visst behöver jag pengarna men jag känner att barnen är så små kort tid.....jag är så svammlig. Och när jag ännu har lite sparade semester dagar kvar så är det inte hela världen.

Vädret gör mig lite orolig, finns det någon vinter kvar till påsken??? det brukar vara mer vinter där uppe än vad det är här.....men orolig blir jag allt ändå.

Godnatt på er !!

P.s skriver som sussi att det är obligatoriskt med en liten kommentar.....

.........gäller Mamma oxå !!! Jag vet att du är där i kulliserna och smygläser  *skratt*

hej på er !

Nu längtar jag till påsken och stugan. För när man är i stugan då känner man sig vekligen ledig. Och när man väl är där brukar vi aldrig vilja fara hem igen......Jag känner för att få lite välbehövilg semester.

Ebba är det bara bra med, hon spydde på onsdag morgon strax innan de skulle iväg på dagis och sedan var hon lös i magen på f.m sedan var det inget mer- skönt. Jag är lite allergisk mot magsjukor, det värsta som jag vet att ta hand om.

Igår hade vi farmor och farfar här, de kom just när vi var på väg till morfar för att lära han att skicka e-mail !!
(Ja det låter konstigt men mamma och pappa har inte haft internet, förrän alldeles nyss har de skaffat det så nu måste man lära pappa hur att detta fungerar. Ut epå nätet har han börjat hitta men han har inte fått sin e-mail adress förrän i dagarna.)
 Idag var jag istället då till pappa och hade "lektion" med honom så han lär sig att skicka e-mail.....och det går, han lär sig. Och han vill ju lära sig därför går det säkert så bra.
Mamma kan allt man behöver kunna om datorer och mer än jag !!!,så hnene behöver man inte lära, utan det är jag som måste be henne om hjälp ibland. Men det är ju därför man har mammor....visst ???

nu kallar skolan på mig . Hej då !!!Tisdag

vad tråkig överskrift !!! Visst?
Men jag kom inte på bättre. Jag kom hem från jobbet på morgonen och anade ugglor i mossen redan när jag stannade vid bilen och skulle ta in tidningarna.....inga tidningar och spår dit....någon hämtat dem, konstigt....det brukar inte Mikael göra innan han far iväg med ungarna på morgonen.
Nå när jag svängre hem på gården ser jag bilen hemma, de har inte ens farit iväg?! Då förstod jag att någon av flickorna var sjuk...mycket riktigt Ebba var sjuk. ......så gubben vik ta V.a.b för jag var tvungen att få sova några timmar.

Nå nu skall jag iväg om en stund och göra ett grupparbete i Sociapsykiatri med några av min akurskamrater och sedan skall jag iväg och jobba i natt igen....så aabsolut inget nytt eller ku händer här.


Ha en fortsatt bra dag alla bloggare!!! 

Eva; det är bra att vissa dagar är fullspäckade , du hinner ändå vara hemma och fundera all övrig tid. Jag skickade länken på huset till Éira igår......vemodigt känns det trots allt.

Vilken dag det har varit....härligt

Det var roligt att vakna i morse först på grund av att det var så ptroligt vackert väder, då blir man så där extra pigg, glad och allert på något sätt. Och samtidigt så var det skönt att vakna för jag har drömt så mycket i natt.....

Kanon väder var det idag och då var vi tvungna att pack ner grejerna i skotern och dra iväg ut. och tiden går fort då det skall pimplas och vara i vindskyddet på "Ullas holme". Sedan när vi var där och hade fått igång elden som bäst då kom Nicke och Eira med ungarna och hundarna......ni skulle se lille Sigge !!  Han darrade som ett asplöv, det var väl både av kyla och av alla nya intryck för honom flera skotrar som låter och brummar.
Jag såg själv färdiigt filmen Kopps ikväll, gud vad jag skrattade ( Flickorna ville inte se mer de tyckte den blev för läskig och det blev mycket skjutande......)

Och nu har helgen tagit slut....jag har börjat kika på skoljobben, för att se vad jag skall ta itu med imorgon bitti. Det blir tre nätter natt jobb också från imorgon kväll så nu händer inget kul igen på flera dagar.

Godnatt på er !!

Har ni lurat någon......

Jag har inte lurat någon idag fast det är första april, men jag har hjälpt Emmy med att arrangera en liten busig grej......I morse steg hon och jag upp före tuppen och hon kom på att hon vill luras med pappa!!!
Och hon sa då att hon vill sätta tejp under osthyveln där hålet är......för han gillar att äta ost till frukost....sagt och gjort vi fixade dit tejpen och efter att vi väntat närmare tre timmar på att han och ebba skall vakna så fick han försöka skära osten med osthyveln !!!!
Det gick inge vidare han tog väl en tre drag ....och säger Va fan....och vänder på den !!!  Då fick Emmy skratta så hon kiknade nästan.

Nå Eira ville veta allt om gårkvällen. Jo mycket trevligt, tyckte jag, ångrar inte en sekund att jag for till Sussi.  Nu till redogörelsen: Vi åt en tre rättersmiddag !!! God mat och mycket mat, jag tror vi alla åt så det stod härliga tider till. Sedan satt vi och surrade, Om allt mellan himmel och jord, vi han avverka: pedofiler, barn, rensa hemma bland grejer, dagis, barn, förlossningar , bloggarna och allt möjligt.


Och idag  på e.m har vi varit iväg på kalas i Vojakkala, och det var ett kalas där det alltid också blir mycket surrande och mycket fika samt ungar som stojar och leker. Tiden bara rusade iväg där också, så denna helg går i en rasande fart igen.
På  f.m var  jag och flickorna till min mamma och pappa för Emmy hade fått så god tårta där igår (som hon sa: den bästa tårtan jag någonsin ätit..) så hon ville dit och se om det fanns kvar tårta....och det fanns det.

Och innan flickorna gick i säng så började vi titta på en film som jag lånade av sussi igår kväll. Jag hade tänkt att jag inet skulle låta ungarna se den....men då säger Ebba när hon såg den imorse redan på bordet: Mamma den där filmen har jag sett en gång på Tv med pappa men inte hela så nu SKA jag se den!!  Nå det är ingen barnfilm men inte är det nå farligt heller det är en svensk film där man får garva en hel del,,,,,film som passar mig perfekt !!! Imorgon ser vi på resten, var tvungen att avbryta för att flickorna skulle i säng.

stopp blev det nu...tvärstopp !!!!