Så här länge "sov" jag....

i idet!!!  Jag tänkte ta en paus från bloggande, men det gick bra tills NU idag !!  men då har jag mycket att ta igen förstår jag :)    Hela två dagar utan att läst en endaste blogg!!!!

Jag tänkte förra veckan att nu skall jag inte göra inlägg på ett tag utan ha dator-fri tid när jag är hemma.
När jag är på jobbet blir det inget surfande eller bloggande men ändå sitter jag framför datorn otroligt mycket av tiden:(   men så idag.....nu skall jag inte pysa iväg till jobbet idag men har ändå en massa saker som skall hinnas göras, men jag ÄR ju ÄNDÅ hemma nu på f.m så då kan jag lika gärna kika in hit!!!

Hoppas ni inte har förfrusit era fingrar och tår i vinter kylan. Igår var jag på tjänste resa i vårt kära Norrbottniska län och det var KALLT  över 30 grader bitvis och vi var i farten med en jobbar-bil som är NY men som dock redan  blivit stående efter vägarna flera gånger så snacka om att det var inte kul att bege sig iväg med den vetskapen.

27869-381   27869-380   27869-431


Ni blir nog less dessa blombilder...men vad göra...när man älskar blom-foton.

Och jag hinner nog inte ge livstecken ifrån mig till er alla på era bloggar idag, men kanske ikväll !!
Jag önskar en er en bra dag i kylan som inte släpper greppet riktigt ännu. Det var lite trist att se termometern i morse när det var 30 grader kallt.

...............

       

Jag läste om Rosenrot.....kanske jag skulle prova det?!!  Jag är trött nu för jämnan, det går bra de dagar jag jobbar "inge problemas" att stiga upp och sticka iväg, men nu idag när jag är ledig...jag är så seg, segare än sirap. Jag har hunnit en sväng på morgonen för att se hur den äldre generationen har det borta i Kukkola.....och mamma hade väntat på mig...0ch jag kom kl.08.15...vet inte hur tidigt man borde stiga upp *skratt*...jag vet vad hon menar hon väntade att jag skulle komma direkt efter att flickorna gick till skolan.

Har det börjat någon kurs i photos-hop eller??? är det här i byn ?? Vem håller i det?? ni som vet något berätta!!!

Igår var vår ena bil less kylan, den vägrade starta på morgonen...och det är sådant jag HATAR med vintern...när bilen strejkar och man har brådis iväg !!  Men tur som var fick vi låna mammas bil ( Tack mamma) så vi kom iväg bägge två till jobben, dock blev Mikael sen.....men jag har ju flex-tid och det är bra sådana här gånger. Och när man bor så här på "landet" så kan man inte direkt börja traska till jobbet som om man bor i stan och så har man jobbet där. Som sagt allt har sina för och nackdelar.

Jag har ett projekt på G och det äratt rensa bland alla skolpapper....och det är inte lite. Jag blir inte klar idag, men jag skall göra så mycket jag bara hinner och orkar.

Nu skall jag gå i ide ett tag framöver och förhoppningsvis tittar jag fram ur idet då och då eller så skall jag bara ligga i idet och drömma mig bort bland gammal sommarfoton. På återsende !!!27869-437

27869-43027869-42527869-422

Måste berätta att jag älskar att fotografera blommor...jag tror att Anki delar det intresset med mig :)


Hm.......

Gårdagens inlägg försvann tydligen och jag märkte det först nu.....
är det något som händer ibland nuförtiden måntro.

Nå kallt är det idag igen !

Vi har varit en sväng till finska Karungi nyss bl.a annat köpte jag lite mera ägg ifall jag får inspiration till att baka lite imorgon när jag är ledig. Jag måste börja fylla frysen lite det är eko på fikabröd, inte för att jag behöver fika men för Ebbas skull är det mest !

Era andra bloggar skall jag ta itu med snart ....Ha en bra kväll!!

Kallt = trist

Jag fryser inte direkt just nu men huvet är tungt och värker, halsen är som sandpapper och ond...så det är nog sängen som kallar på mig snart.

Men tänk om man hade fått vara hemma imorgon och dra ett gammalt täcke över sig, Fy vad skönt och lockande det känns !!! Är det kallt är det som helt lagligt att "bara" vara inne :)

Efter jag läste Sussibussis blogg så tänkte jag på det där med syskon.....mina töser har då hunnit med att tjafsa med varandra idag på e.m ......men när jag skulle gå upp och säga godnatt och kika om de har somnat så låg de tillsammans under Ebbas täcke i Ebbas säng och sov.......såg så sött ut, och känns bra i mamma-hjärtat att de bryr sig om varandra om den andre känner sig otrygg och inte vill sova ensam !!!

Så nu skall jag gå och få dem i varsin säng ....de sover trots allt  bäst i egna sängar.
och jag skall gå och kurera mig för jag har inte tid eller lust att dra på mig något "skit".

En dag till med kyla och sedan skulle det bli varmare igen...  :)

Varmt....???

27869-325

Tydligen varmgrader på g snart igen....men det tror man inte när man tittar på termometern...över 30 grader kallt brr......  Jag fryser bara jag tänker på att gå ut !!!

Så idag alla kära vänner. Sätt på er kläder och far inte iväg med bilen om ni absolut inte måste.27869-369

Nu skall jag se vad om jag får på barnen ytterkläderna, fritids och jobbet kallar

God vinterdag på er!


Vilken Lördag !!!

♥♥♥♥♥Tack MAMMA, PAPPA, EVA och till er andra som var på festen !!! ♥♥♥♥
Ni är helt underbara !!!


Lördag blev inte som jag tänkt mig, inte alls !!!!  Det blev inge Så skall det låta, inga sängläder ute, ja ingenting blev som jag tänkt mig !!!

Jag skall försöka sammanfatta gårdagen lite snabbt.
Jag blev lurad...av alla mina nära och kära......
De hade ordnat en exmans-fest för mig i Kukkola på bygdegården alla "närmast sörjande" av kära släktingar och vänner var där igår. Det var mat, dryck och trevligt sällskap och jag hade aldrig i mitt liv kunnat tro något sådant. Det var en riktig fest med förrät, varmrätt, efterrätt och sedan som final kaffe och tårta. vi hade även Sång, gott vin och verkligen ett överaskningsparty !!!!!

Och det är därför jag varit lite sur på min käre svägerska....hon har dragit mig bakom ljuset!!!

Och jag har inte anat någonting sådant här, utan när Mikael körde igår upp till bygdegården med tända marschaller efter vägen så trodde jag han skulle dit och vända inta fattade jag att det¨var en fest som vi skulle på där jag var huvudpersonen!!
Nå jag har grinat igår, mycket, men det var glädjetrårar.

Jag kan inte tacka så mycket som jag skulle vela.
och inte nog med att de hade ordnat en fest så har jag fått så mycket fina blommor, kort, tal, presenter. m.m.
TACK till er ALLA !!!

Speciellt tack till Borås-Mummu, jag blev verkligen glad, synd att du bor så långt bort att du inte kunde  hoppa på flyget eller  tåget och komma !!!

Enda smolket i bägaren är att min svärfar har blivit sjuk och kunde inte närvara, så tankarna gick till honom hela kvällen.

Nu skall jag och flickorna till stan och träffa Svägerskan ( din fuling *ler*) och Milla och så skall vi iväg på Ikea...kanske...om det inte är allt för mycket folk.

Så här har min helg gått !!!

Tillägg:
Jag har anant någonting...men jag trodde att det blir kaffe och tårta hos mamma och pappa,
mamma gillar och kan baka goda tårtor nämligen.....

Att ingen har försagt sig är en gåta ja, men mamma och moster berättade ikväll att de har varit på väg flera ggr. att försäga sig. och det konstigaste av allt är att på lördag var det hit mitt på dagen för pappa skulle ha håret snaggat och bråttomt som sjutton hade de för att fara hem igen för att "vila" som det sa...jag tyckte just då att slutet av veckan har de då inte gjort nåt annat än vilat och läst sodukon mamma och Eva....varenda gån vi pratats vid: ...inte gör vi så mycket...inte har vi gjort så mycket....men nu förstår jag, de har ju jobbat på som bara den i hemlighet.

Nå väl, lurad blev jag....men jag kan inte smälta riktigt det där med skoteroverallen...
För jag sa hela tiden...Nu driver du Mikael med mig och sur var jag på honom och undrade...vad är detta??
*jag hyttar med näven *

Nå nu vet ni att det finns fest-fixare på Frankillan-törmä ....men tydligen var de inte så billiga att "hyra",
men de fick klart det bästa betyg man kan få, bättre festfixare kan vara svårt att få tag i.


Lördag

Jahapp lördag idag och Lets Dance såg vi på och i reklam-pauserna såg vi på Så skall det låta.
Jag såg i tidningen att idag är det Så skall det låta kl. 17.00 så då skall jag sitta fastklistrad vid  Tv:n.

Nu skall jag och Emmy till stan och andra halvan skall iväg för att titta på flickornas farbrors bil. Kallt blev det idag så egentligen hade jag inte haft tid att fara iväg någonstans för jag tycker om att ha sängkläderna ute när det är kallt, ju kallare desto bättre :)....får väl se om jag hinner det sedan när vi kommer hem, men det beror på  om inspirationen finns kvar då.

Ha en bra lördag det skall jag ha !!!Fredag ...då

Nyss hemkommen men jag har ätit för ett tag sedan och middagen är undanplockad och jag har inte bidragit med något mer än att: Äta.....Maten var klar när jag kom hem (oftast så nu förtiden) så jag satte mig bara vid bordet och sedan så plockades allt bort av sig själv också......såna dagar känns det så skönt !!!

Funderingar över hur man skall göra ikväll......Snacka om västerländska I-lands problem när jag inte kan välja vilken kanal på Tv:n  jag vill se på ikväll. "Lets Dance" vill jag se och "Så skall det låta".....Emmy vill se Lets Dance idag och Så skall det låta på söndag.....men då funderar jag att tänk om jag inte har tid att se på det då...jag kanske börjar Städa eller göra något annat viktigt ;)

Nu skall jag ta och skriva ett mail till en av bloggarvännerna ! ADIOS!!!

27869-358 Fredag idag....................och det betyder hos oss något .....

GodnattTexten stämmer INTE på mig......för tillfället i alla fall. Hemskt om man inte kunde sova.......

Godnatt!!!

Åh vad gott det var....

....Färska bullar är nog det godaste som finns om någon annan bakar dem......Mamma du kan ju baka småbullar nu när du är ledig så jag får smaka dem ;) Var ett tag sedan du bakade och Mammor BRUKAR baka *hi,hi* ;)

Imorgon är det fredag och det känns inte helt fel kan jag påstå.....snarare skönt att veta att det blir två lediga dagar med ingenting inplanerat mer än att Emmy skall på kalas. Ja en sväng på lördagmorgon till stan skall jag och flickorna.....och sambon skulle iväg och kolla på någons bil på lördag men det är allt.Känner ni igen fenomenet att: NU känns håret så där äckligt långt och hemskt !!!!!  Jag fick den känslan i veckan och ändå har jag inte beställt tid.....och jag mår pyton över min "skalle" så äcklad så ni förstår inte.....och tänk om jag kommer ihåg att ringa imorgon så tar det väl sedan flera veckor innan jag får en tid...och det är lika med rena skräcken. Och så slutar det som det brukar; jag beställer en tid, men innan jag hinner mig dit så är jag och hugger i håret själv med saxen lite här och där, det slutar nästan alltid så....och sedan sitter jag där och skäms hos frissan:(

Nu ropas det från vindan...adjö

Bullar....Och trött så in i bomben

Idag är jag ledig igen....det var ett himla svammalnde med detta jobb i Ö-tå...jobba 50%.....
Men så skönt för mina flickor...jag njuter...vågar jag säga det;) Nå jag skall jag återuppta nattpatrullen från 1 februari så då blir det lite mer jobb här också, inte bara ligga på soffan och slöa !!

På tal om att nu när jag blev helt klar med skolan så blev jag så där super trött så det går inte att beskriva....jag får ingenting vettigt gjort för jag orkar INTE...jag sover och sover så mycket nu så jag tror nästan att jag drabbats av någon sjukdom eller nåt.....

Nu har jag i äntligen dragit fram allt inför bullbak då det skall bakas "Ebbas bullar", jag hade tänkt baka dem redan på tisdag men jag vet ej vad jag gjorde istället mer än fixade lite tvätt och damsög m.m.

Nu skriker mjölpåsen på mig i köket.........


Voff, voff

27869-421

************************************************************************************

Här kommer bild på två hot-dogar.....

27869-420

***************************************************************************************'

Och ibland är det bra med stora starka jyckar som kan hjälpas åt.......
27869-418

******************************************************************************************
Lika som bär ?????

27869-416

**************************************************************************'**********

Och jag som trodde att bara katter var begåvade *flin*...men denna vovve verkade en pärla på att skälla och spela
27869-415

Och jag laddar upp inför jobb imorgon, det gör jag med att fundera på vad jag skall ta itu med.....är inte van ännu att jag bara "kan vara" så där helt ledigtmitt i veckan.
Ebba skall hämtas hem om två timmar och vi får se om vi ids börja baka bullar då ...Emmy skall vidare till en kompis efter skolan.....igår var det fullt ös här hemma; att fem tjejer kan låta som en hel skolklass...jag fattar inte...men lugnt och skönt blev det när alla for hem till sitt....för lugnt.....sådana gånger känns det som att nog hade man kunnat ha några barn till. För jag trivs när det är stojigt för då vet jag var jag har barnen !!!

Ha en bra dag i snön !! 

Filen var är du ?????

  Nu vet jag var man skall söka om någon fil saknas i datorn.......att jag inte fattat det tidigare :)


 27869-412


Nu skall flickorna hämtas hem plus några extra tjejer.
Ha en fortsatt bra dag !! 

Och Grann- Sussi  jag tänker på dig.

Vissa har storm ,,,,,

....och vi har kallt .......brrrrrrrrr....eller kallt är det inte egentligen utan bara så att jag är inte van ännu.....då det är så skiftande väder hela tiden.

Hjärnsläppet slog till igen...........................................................................tomt i skallen,
finns inget att skriva om.............................av intresse.......................

                                                                             27869-411

Kväller blev det idag också

Borås -mommo: Håll dig inomhus imorgon så du inte flyger bort eller hamnar under något träd då de lovat sådant oväder igen i dina trakter!!!

För övrigt har mamma och Eva varit en sväng ikväll och känt på lugnet och friden i huset ....som råder här för jämnan  *ler*

Vad mer......jo jag tänkte försöka lägga in en Power point grej till er alla, men jag kunde inte....och vet ej heller om det går....så jag får väl skicka till er via mailen imorgon.

Hoppas ni haft en bra lördag :)


Mätt

Åh vad jag är mätt!!  Har kokat köttsoppa idag och det var ett tag sedan, så det var gott. Till och med barnen åt med god aptit.

Igår var det Lets Dance och nog var det en syn för gudarna när man fick se Lasse B dansa:) Inte för att jag kan bättre själv!! 
Idag har det plockats och städats en del på vindan, hos oss är det som att vindan alltid prioriteras bort....när det gäller städning. Och Emmy skulle ha kompis att sova över igår men jag sa nix pix, inge kompis innnan det plockas iordning bland prylarna. Men så idag så fixades det i hennes rum om än motvilligt......Så nu är sova-över kompisen här och Ebba terrar dem hör jag.....typiskt !!!!
Och karln i huset sitter med sin bror framför andra datorn och ser på blocket....

Bror min med barna har varit hit en sväng hit, kul varenda gång min bror hittar norrut.....han har lite problem med det ibland.

Nu skall jag ta och hitta på något med Ebba!!!

hejdå !!!

hmmmm.........

....jag funderar så jag får gråa hår. Nytt jobb lika med nytt förhållningsätt till jobbet.....mailen och jobbtelefonen söker mig i ett....till och med hemtelefonen har folk sökt mig på ....vad göra strunta i allt och låtsas som att det regnar eller svara och säga att jag återkommer på onsdag...jag funderar.....  Svårt att komma in i sina egna rutiner hur man skall försöka hålla distansen till jobbet, men jag lär väl mig !!!

Idag skall jag till stan för att avsluta skolan helt på det sättet att jag skall föra de sista böckerna som jag har hemma som jag har lånat från vårt studiecentrum som vi har i Haparanda samt gå och se om min "happis-chef" är på plats och gör en planering över mina nätter, hur när jag skall jobba dem.....

Och sedan borde jag inhandla lite ätbart.

Sist men inte minst måste jag fara och se om fasters Osku-Bosku är frisk ....det är en sådan härlig kille skall ni veta....så mysig och speciell, och jag brukar tänka på honom som ett sådant där bya-orginal...så vi får väl se om han blir en Järnvägsgatan-orginal-kille.
27869-390

P.s ni skymtar Ebbas klädsel...kjolen utanpå utekläderna och stövlarna = Ebba i nötskal

Ha en bra dag, nu skall sängarna bäddas, sängarna bäddar inte heller sig själva.....jag förstår inte !!

Syskonkärlek

Undrar när syskonkärleken som mina barn utövar mot varandra......minskar i omfång.
Nu har jag satt mig HÄR framför datorn och så tänkte jag att det är nog lika bra att de får göra upp...vad tror ni??? fungerar det???

Nå hur gick det för mina kartonger med julsaker ...jo jag fick in dem i skrubben OCH jag lyckades rensa ut två sopsäckar fulla med skräp...till våren skall det rensas rejält...eller lagomt till grovsoporna.

27869-372 27869-378 Jag längtar till sommaren ....men ändå inte....
längtar för att då är det varmt och man slipper bylta på sig en massa kläder, det blommar och grönskar (förhoppningsvis). Och längtar inte då det blir nog inte så mycket semester under sommaren i år heller....tror jag. Men sedan efter denna sommar skall jag ha semster en vecka eller så, det ser jag fram emot!

På tal om julsakerna så är julgranen kvar....för flickorna och jag har haft dragkamp om den....vara kvar eller inte vara kvar...de vann. Så till helgen är den kvar sedan är det puts väck med den också och jag får ordningen återställd i huset, och då är det bara att vänta på påsken ;)

Och Mamma Tack för den briljanta idén du hade om mitt ena syskonbarn !!! Det skall vara mammor till allt !!!


Januari

27869-410

Ena dagen varmgrader ute och regn sedan någon dag med lite sol och en tredje dag med lite mer minusgrader....jag tycker att nu får det sluta att vara sådant här väder!! Alltså det ojämna vädret syftar jag på, dagens väder är bra :)

Om inte annat så blir min minsta fröken så himlans otrevlig när det gäller kläder och dess tillbehör...hon vill inte ta till sig riktigt att olika väderlekar kräver olika sorters kläder och skor...men men snart är detta ett minne blott och man vill ha tillbaka dessa pratstunder.

Idag skall jag försöka uppdatera här mellan varven så behöver jag sedan inte göra det på ett par dagar...va??? Låter det bra???

Nu skall jag gå och slänga in kartongerna med ljupynt i skrubben....just nu ligger kartongerna på golvet utanför skrubben...och jag trodde att lådorna skulle knalla in själva, men så har tyvärr inte skett.

........................................................................................

Men hej på er !!!!!!!!!!!!


Vad kul Catharina att du saknat mina inlägg....Du vet nu knegar jag borta om dagarna...så då blir det mycket mindre bloggande :(. Ingenting alls faktiskt, fast jag har tänkt att jag som aldrig tar lunch mer än kastar i mig maten skulle gott och väl kunna blogga en tjugo minuter eller så....vi får se hur det blir med den saken. Nu jobbar jag bara halvtid i Ö-tå och sedan skall jag jobba en del av nätterna i Hparanda som jag har på där...så nog skalll jag få tid med detta också!!!


Men nu har jag som tagit lite semester förstår ni!!!

Imorgon är jag ledig så då blir det kanske många inlägg......så Catharina på Järnvägsgatan får något att läsa varenda gång hon kikar in *skratt*....men jag fattar inte.....att du är in hit dså ofta....största svammel-majjan som jag är. Men kul är det att svammla på.

Mamma och moster for nyss härifrån och det känns så BRA att moster finns på nära håll nu :).

Hejhopp ha en bra natt eller morgon eller dag eller kväll....allt beroende på när ni läser detta.
På återseende.


Vad skall jag skriva om idag då

Ni vet som sagt att jag är klar med skolan och det är så skönt, och jag hade tänkt dra en lång historia til er, men jag besparar er så ni slipper läsa sådant svammel.
Jag skall bara berätta dagens bästa händelse, Emmy frågade mig som vanligt när hon skulle gå och sova: Mamma skall du gå nu och göra skoljobb när jag går och sover??? Kan du inte komma en LITEN stund till mig sedan!!! Men lyckan när jag sa NEJ mamma skall inte göra skoljobb var helt underbar, det kändes så bra för mig. Och framför Bollibompa låg jag hela tiden med tjejerna utan att få ångest över att böckerna eller datorn väntar på mig, det har hela tiden funnits böcker att läsa eller skrivuppgifter att göra.
Thats it!!!  Nu är det nog om detta.


Ny dag imorgon ! Och vad har ni på schemat för morgondagen? Jag skall åka till Ö-tå för att jobba lite granna. Jag hör att det regnar där ute....jag har inte kikat ut hur det ser ut men jag gruvar mig lite för väglaget......enda nackdelen med jobbet norröver är just körandet dit. Men det är bara att ta det lugnt.
Och jag säger det till er alla som skall ut och köra imorgon ta det lugnt om det fortsätter så här!!!!

Och jag skickar väl ockås en hälsning som Kajsa....att alla smygläsarna är så varmt välkommna att lämna ett litet spår efter sig.
 


Vilken helg

Haft en kanon helg i helg, blandat med sista rycket av skoljobb samt en massa rännande hit och dit.
I två dagar har vi ränt på en massa ställen. Snart kommer ett långt inlägg om en tid som varit och farit och om mitt nya liv som börjat ikväll...handlar IINTE om bantning eller promenader eller nyttigheter, utan det handlar om mitt nya liv: att liggga på soffan om kvällarna !!!

Men det tar vi en annan dag när jag orkar summera ihop mina sista fyra och halvt åren som gått.

Tills dess !!  Ha det bra för det skall jag ha, jag har inte haft det så här bra på många år !!!!!!!

Jippi vad jag är glad idag !!!

Jag är så glad !!!

27869-32527869-326

Jag är så uppåt väggarna glad för nu behöver jag ej åka mer till Luleå för att besöka skolan.
Idag var jag fysiskt på skolan sista gången, dock skall jag ha kontakt med dem via datorn en vecka till ungefär......men jag jublar av glädje, känns som att NU är det  NÄSTAN slut.


Jahapp

men vad skall jag skriva då......Jo idag har jag varit till Luleå och till skolan och där gick det bra, nu återstår bara lite revideringsarbeten och sedan är jag klar med skolan....hoppas jag.

Och om ni undrar om jag är sur på Eira??? Tror ni att man kan vara sur på henne????!!!  Nej det går inget vidare....men jag har prövat på skoj så ni inte tror vi har haft en allvarlig öppen fajt på bloggen *ler*.....jag bara frågade henne en grej och hon "teg som en mussla" och då klargjorde jag för henne att jag skall vara "sur" ett tag....men som sagt det gick inget vidare *skratt* . Och tur är väl det för det finns inget värre än sura människor!!!!


                                                                     Och till fritidsbarnen och fröknarna:
Hoppas ni får en bra torsdag, har hört att ni har det ganska mysigt där om dagrna nu innan skolan börjar.....men jag lider med er alla som måste upp på mornarna....jag tycker själv det är ett straff att stiga upp på morgonen, jag skulle helst av allt vilja ligga kvar i sängen och sova när klockan ringer på morgonen.
Och till er några bilder...ebba som vill ha bilder...
27869-368

27869-40527869-404

Måste bara visa en grillplats som besöks varenda gång när vi är i stugan, först var det några sommarbilder därifrån och nu blir det några från vintern -04
27869-40727869-406

Nu tycker jag att det räcker med bilder....är du nöjd Ebba???


Ha det bra allihopa som läst ända hit.....

P.s Övre Kukkolagänget....ni skall lära er att alltid kommentera på det färskaste inlägget....och vaddå pumpa Eira....jag bara "frågade" henne lite, men hon var ju som ni .....sa inte ett smack.....

På återseende.

Och grannen....jag saknar din blogg redan !!!!!!!


Inte sant

......jag la ut en massa bilder och text och allt bara: Poff !!!! så tryckte jag på fel knapp...och nu borta........vad jag blev arg på mig själv.

Men orkar inte skriva om på nytt.........

till fritidsbarnen och fröknarna!!!!......Ni gör väl annat än bara bloggar om dagrana *SKRATT*
Men här får ni några gamla bilder som jag hittade i gömmorna:

27869-40327869-40227869-40127869-39827869-39727869-39627869-39527869-39227869-39127869-38927869-38827869-38727869-38627869-38427869-383


Ni är nog inte många som förstår varför jag la ute en drös med bilder....men det gör fritidsfröken E och mina flickor....flickorna beställde mer bilder av mig....de skulle se på mer bilder med Elli imorgon / idag.


God fortsättning

De sista timmarna av gammla året tillbringades i Haparanda i glada vänners lag och med god mat, raketer, tomtebloss och glada barn!!!

Igår styrde vi kosan till stan före tre på e.m och kom hem på det nya året.
Tack Sussi för att du fixade hem oss!! Och tack pappa som fixade bilen hem idag, den "råkade" bli kvar i stan igår....förstår ej varför....!!

Allt förflöt MYCKET bra.....men en sak upptäcktes...en mindre trevlig grej;)
En av alla dem som hade samlats på järnvägsgatan upptäckte vid tolvslaget att det hade börjat komma gråa hårstrån och inte bara ett !!!
Det har vi haft roligt åt, då har nog människan haft mycket bekymmer under det gågna året *skratt*.

Annrs har denna dag varit en speciell dag för oss......barnen har sovit länge på morgonen....har de månne börjat bli stora. Ingen som vaknade klockan sex på morgonen och ville stiga upp utan här i huset har vi sovit till tio på f.m och några till elva på f.m!!  Hur skall detta sluta?! Först vaknar flickorna alltid okristligt tidigt, och Nu sover de hur länge som helst, och det är ju inte heller bra, då hinner man inte göra något.
Knepig mamma är jag, aldrig nöjd *skratt*Hos oss börjar vardagen imorgon, både trist och positivt.....trist då barna varit sjuka mest hela ledigheten ...men skönt att komma in i vanliga trallen igen, med normala ät och sovtider !!

God fortsättning på det nya året till er alla!!

27869-370