Rubrik? Vad är det ?? Måste man ha rubrik *ler*Förklaring till Kajsa....
lngen text för jag orkar inte skriva
Ibland är man inte på 100% toppenhumör och så är det just nu för mig.
Men inte är det sååååå dåligt heller och tur är det !!
Till Elli från Emmy

Före:


Efter:Här ser det lite tomt ut, saknas en magnet-tavla och en annan tvala som nu hänger på väggen,
men som inte var uppe när bilden togs.


Zurvan har hjälpt till hela tiden:)

Utkast: Vem kommer ...

Vem kommer att skydda mig?


En gång för länge sedan, var ett barn färdigt att födas.
Det lilla barnet frågade Gud:
"De säger att du sänder mig till jorden imorgon,
hur ska jag kunna leva där, så liten och hjälplös som jag är?"
Gud svarade:
"Bland många änglar, har jag valt en åt dig.
Din ängel väntar dig, och kommer att ta väl hand om dig."
Det lilla barnet fortsatte:
"Men säg, här i himlen behöver jag inte göra
någonting annat än bara skratta, sjunga och vara lycklig."
Gud sa:
"Din ängel kommer att sjunga för dig och hon kommer att le åt dig varje dag.
Den kärleken kommer att göra dig väldigt lycklig."
Åter igen frågade barnet:
"Hur ska jag kunna förstå vad människorsäger mig, då jag inte kan språket?"
Gud förklarade:
"Din ängel kommer att säga de vackraste ord du någonsin hört, och med mycket tålamod
och omsorg kommer hon att lära dig att tala."
"Men, vad ska jag göra om jag vill tala med Dig?"
undrade barnet bekymrat.
Gud log och sa :
"Din ängel kommer att knäppa dina händer små, och lära dig att be."
Barnet funderade en stund, tittade upp på Gud
med en bekymrad min.
"Jag har hört att det finns många dumma människor
på jorden, vem ska skydda mig?"
Gud svarade:
"Din ängel kommer att skydda dig med sitt eget liv."
Barnet tittade på Gud och sa:
"Jag kommer att sakna Dig, och jag blir sorgsen
då jag tänker på att jag inte kommer att se dig något mer......"
Gud sa med lugn stämma: "Din ängel kommer att
berätta om Mig för dig på många sätt,
och jag kommer alltid att finnas vid din sida, mitt barn."
Det infann sig en fridfullhet i himlen men sakta
hördes avlägsna röster från Jorden, varpå
barnet skyndsamt frågade:
"Gud, om det är dags för mig att lämna Dig nu, kan du säga mig
vad min ängel heter?"
Gud svarade med ett leende:
"Hennes namn är inte viktigt,
du kommer helt enkelt att kalla henne för .......Mamma."just hemkommen från stugan

veckan har gått i ett rasande tempo och på jobbet har det varit en ovanlig vecka som gjort att jag har jobbat på nätterna också.....inte jobbat på riktigt men väl drömt minst fem-åtta drömmar per natt som alla varit jobbrelaterade....och detta är typiskt mig att allt som händer på dagarna skall bearbetas på natten. Inte blir man speciellt utvilad av det.
Men, men så fungerar jag. Nu har jag vilat upp mig mentalt, vi har nyss kommit från stugan och där var det lugnare än lugnt,  och det var just vad jag behövde.  Och det bästa av allt var att den nya bastun är så bra, världens bästa ånga, jag tror att jag och Emmy var så länge i bastun att vi nästan höll på att bli två russin.

Nu gick Emmy ut till bilen igen, jag måste fara och köra henne !! Hon vill att vi omedelbart skall hämta hem katterna från
katt-pensionatet = mamma och pappa i Kukkola.

söndag

Helgen har gått fort...som vanligt....men jag har ändå fått ovanligt mycket tråk-jobb gjort plus en massa roligheter har hunnits med. Fredags eftermiddagen och kvällen var jag med arbetskamraterna i Hedenäset på kursgården där vi åt svingod ungstekt lax med basilikasås och klyftpotatis, hembakat bröd och flera olika sallader. Till det lite egen medhavd dryck, fritt val. Sedan fanns det utebastu, badtunna och massor av lyktor. Efter bastun lite senare fans det lite "bastusnacks" som bestod av grillade kycklingklubbor, köttbullar, korvar, grönsaksbitar, dippsåser, bröd m.m.
Vi åt massor, pratade, skrattade och hade det riktigt trevligt. Jag tror att vi alla åt mat för en hel vecka fram ;)...kanske inte riktgit så...men det kändes nästan så.


Igår var Eira beira hit med de två yngsta kottarna och vi två (jag och Eira) fick surra medans barnen lekte.
Sedan åkte Ebba med sina kusiner till stan och blev kvar där över natten och Emmy var på kalas på dan och sedan hade hon en kompis här efter det och sedan hade hon och jag en myskväll.


Idag åkte jag och Emmy till stan för att hämta hem Ebba samt för att fara och strosa ett varva runt Ikea och dit lockade vi med oss Eira och barnen för lite fika och tavelramsinköp. Jag hade ett ärende dit och det var att jag skulle köpa tre ramar, men det konstiga med den affären är att jag ofta hittar mer saker och köper mer än det jag tänkt köpa, och skulle jag ha en jättestor börs när jag går dit skulle jag kunna köpa massor av stora saker också, men tyvärr måste man ju hejda sig lite och vänta in att man vinner storkovan först *ler* och tänk Eira som bara skulle komma med och inte hade något speciellt att köpa hon hittade också några bra att ha saker :)

Nu åter till det där med att vinna på storkovan....det är lite svårt för mig, jag måste ta mig i kragen och börja lotta först. Kan ju inte vinna när jag inte köper lotter eller lämnar in Lotto.Imorgon efter jobbet så skall jag hämta flickorna och sedan måste vi till stan en sväng så morgondagen är också planerad.
Jag och Emmy har för övrigt lite planer på att förändra lite i hennes rum...vi tänkte att vi skulle börja möblera om lite i väntan på att vi får med oss mannen i huset som bärhjälp för att inhandla bl.a en ny tv bänk och kanske någon ny hylla.
som det är nu så har hon hopplock av gamla möbler...(som övriga huset) bl.a en hylla som varit vit en gång i tiden den har gulnat (så den förskräcklig ut) den hade jag i mitt rum när jag var lika gammal som hon är nu.....sedan har hon Emils gamla säng ( nå den är bra) och sedan har hon någon del lav vår gamla bokhylla. Och när vi pratar om detta här hemma så säger gubben=
 "men vad då hela huset består ju av gammalt hopplock, så vad spelar det för roll " Han tycker att det som är helt fungerar bra :(. men liteeeee förnyelse har väl ingen dött av eller hur ???  Snälla håll med mig nu !!!
Och Ebba behöver också få lite nytt för hon har enbart arvegods, det enda hon fått till sitt rum är en mattan som jag köpt billigt på Rusta, men det rummet gör vi inget åt för hon skall få vårt sovrum lite senare i höst/vinter och då skall vi till Ikea hon och jag så hon också kan få något inköpt till sitt rum. Och när Ebba får vårat sovrum då skall vi flytta vårat sovrum hit ner och dit upp i hennes rum skall det blir gästrum....

Nå det var lite om MINA planer på omflyttning av vem som skall ha vilket rum och så samt om vad som skall göra soch vad som skall inhandlas.....gubben suckar högt redan *skratt*, men jag beräknar att detta inte blir klart så fort. Till våren är det kanske klart.........Men planer måste man ha !!

På tisdagkväll så skall vi till stan för att fira en tjugotvååring- (herregud jag var ju nyss tjugotvå)...eller det kanske är några år sedan. Men jag har ju alltid brukat säga att jag är si så där 21-22 år för att jag inte känner mig äldre, men jag kanske flyttar fram det nu. Jag kanske är 29 år;)


fredag

Vad jag längtar till lördag och få slappa och och bara vara!!

I veckan har jag jobbat och haft mycket runt omkring mig, både roligheter och tråkigheter, så allt har jämnat ut sig.

I onsdgas var jag då till frissan och det var så toppen härligt, jag fick  kortare hår och lite färg, inte för att jag har några gråa att dölja ännu, men väl ett råttfärgat hår !! och det är nog så hemskt.

igår var det föräldrarmöte och sedan en snabbis till stan för att inhandla mat och godis till familjen
Själv skall jag  snart...(kl.17.00) på trivselkväll med mina kollegor, vi skall äta gott och sitta och surra och svamla på.


nu tog bokstäverna slut..............................