Morsdag

Jag fick tårta på morgonen och egenhändigt gjorda morsdagskort och presenter, dock fick jag tårta vid köksbordet (där jag vill ha tårtan och kaffet) Vill inte heller som grannen ha sånt i sängen.

Sedan har vi hunnit med en del jobb där ute, Varit och grattat min mor på morsdag, dock bara ett "grattis på morsdag" där blev det oxå tårta och kaffe, sedan åkte jag och Emmy till stan Emmy för att gå på Lydias badkalas som var mycket uppskattat av Emmy, hoppas födelsedagsbarnet var nöjd hon med !! Där på badhuset blev det mer kaffe, men jag hann även iväg att smita och handla lite taccos grejer, Ebba beställde taccos till morsdagsmiddag och då fick det bli så.

Och nu har jag suttit och stressläst skoljobb, har sä J....a mycket att hinna läsa innan tisdag morgon då jag skall till Boden så det slutar med att säkert hälften hinner och orkar jag ej igenom.......jag är så less skolan nu, ser fram emot att få börja jobba i Ö-tå faktiskt, först var jag lite mot det men nu har mina mentala tankar hunnit med ,så jag hoppas det blir skoj i sommar på jobb fronten.

Jag har haft en bra dag idag och hoppas att ni andra oxå haft det.
moster Eva: jag slutar lite tidigare på tisdag, så jag kommer tidigare på e.m. säkert vid tre-tiden redan.

Lär av gårdagen,
Dröm om framtiden,
Men lev idag.





Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vilken fin väska hon fick av Emmy! Och för att inte tala om innehållet! Lydia tyckte att det vart en kanonfest! tack för att ni kom! Och för att du faktiskt hann ta en kopp kaffe åxå!!!

2006-05-28 @ 23:47:48
Postat av: Sussi

Vilken bra dag du åxå fick! Men du - har du stress m läsandet så kom hit me Ebba! Moa leker gärna...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback