helgen som kom och gick

Valborgsmässoafton blev en härlig eftermiddag i Kukkola hos käre mor och far och där samlades vi så ungarana fick härja av sig ordentilgt. Barnen åt korven på fem miunter men vi vuxna satt desto länge tid vid brasan och det resulterade i att vi åt mycket korv......svårt att sitta där och bara sitta och titta på elden så vackert..... Moster var "tvingad" att komma hittåt mot Tornedalden för att grilla korv med oss så det var säkert därför den smakade så bra.

Igår var vi till stan på kalas och där blev vi kvar mycket längre än planerat och det är precis som vanligt!!!
När det inte blir lika ofta att fara och hälsa på som förrut så blir det oftast så mycket vi mammor och pappor har att prata om, och barnen de leker så bra, så tiden bara rusar iväg, alldeles för fort.
och sedan igår kväll var det också en överrskning och riktigt trevligt, Kaffet var precis färdigt och det skulle drickas här hemma då flickornas farbror kommit förbi en sväng, DÅ i samma veva ringer en kompis till mig (som bor i Skelleftå sedan många år tillbaks)  och säger att hon och sambon är här Karungi och åker  (de hade varit hemma i Kukkola för att fira mamma).....så de passade på att titta in, mycket trevligt, det är alltid roligare att prata live med varandra än att maila till varandra.

Men sen då.....jo ebba fick ont i magen igår kväll en stund efetr att hon sommnat, och nu har hon både spytt och ränt ppå toa många gånger och klockan är bara drygt 8.00.......Jag som trodde att alla andra får magsjuka och att vi slipper!!!  Der har ju varit en del magsjka för en del utsatta familjer osm haft det i olika omgångar, och tror ni att jag har tid eller lust med magsjuka här hemma ??? Nix , det kommer alltid om olägligast, men sånt är livet , och det är det som gör livet härligt och scharmigt med barn i huset: Det blir aslidrg som man tänkt sig.....!!!*skratt* Ha en bra dag allihopa, nu skall jag gå och kika till ebba som ligger på köksoffan och vilar sin "onda" mage.


Kommentarer
Postat av: Annika

Åhh, stackaren. Du vet ju hur jag tycker synd om de som har magsjuka!!
Krya på er!

Postat av: Moster Eva

Tack för en trevlig helg. Vädret är ff härligt så nu startar den årliga vårkrattningen och med 23 björkar på tomten så blir det en hel del löv. God morgon.
PS Hoppas Ebba blir fri sin magsjuka snart DS

2006-05-02 @ 09:10:38
Postat av: Irina

Hoppas Ebba kryar på sig snart!! Du får hälsa fr mig!!

2006-05-02 @ 09:42:36
URL: http://carwho.blogg.se
Postat av: Sussi

Stackars lilla Ebba, om hon ändå hann äta upp sig mellan varven :(...

2006-05-02 @ 15:21:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback