Så här ser det ut när Zurvan hjälper mig

Så här ser det ut när Zurvan hjälper mig

Nu skall jag sitta framför datorn ett tag , skall jobba med skoljobb som måste var färdigt till imorgon bitti.
Jag har varit hemma med lilla E idag så då har det inte blivit så mycket gjort....tyvärr. Min ambition var att hinna mycket mer.
Jag och mellan E har varit iväg till stallet nu ikväll, allt gick bra ända tills vi skulle hem då började hon grina och tjuta för hon ville ta en tripp till J.......gatan och häsla på sina små konstnärs-kusiner ( jag har döpt om dom Svägerskan , men bara för mig själv, inte så någon hör, speciellt inte mina egna små!!! så INTE dom tar efter....)

Imorgon blir det Kalix hela dagen med skoljobb, och jo förresten lilla E:s koppor är nästan borta...kanske det är för att jag fick pencellinsalva direkt på söndag när jag upptäckte de först två kopporna !!!!
Håll tummarna med mig att det inte blir fler !!!!  Jag behöver all tummhållning i världen jag behöver "barn på dagis dagar."

Förresten tycket ni att det låter kul med kommunalekonomi och kommunalrätt ???
Inte det....varför inte det ? Jag tycker det är riktigt kul för jag är nästan färdig med den uppgiften och nu skall jag göra den helt färdig.

Godnatt gott folk och sov så gott !!!

Kommentarer
Postat av: eira

Skönt att kopporna försvinner - vi har ännu inte hittat några här hemma, men man vet aldrig! Varifrån fick du sån salva förresten??

Och konstnärs-kusiner - ja, man vet ju aldrig om dom BLIR konstnärer som stora! Och då ska vi minnas alla målade väggar och kroppar....

2005-10-10 @ 22:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback