Så här länge "sov" jag....

i idet!!!  Jag tänkte ta en paus från bloggande, men det gick bra tills NU idag !!  men då har jag mycket att ta igen förstår jag :)    Hela två dagar utan att läst en endaste blogg!!!!

Jag tänkte förra veckan att nu skall jag inte göra inlägg på ett tag utan ha dator-fri tid när jag är hemma.
När jag är på jobbet blir det inget surfande eller bloggande men ändå sitter jag framför datorn otroligt mycket av tiden:(   men så idag.....nu skall jag inte pysa iväg till jobbet idag men har ändå en massa saker som skall hinnas göras, men jag ÄR ju ÄNDÅ hemma nu på f.m så då kan jag lika gärna kika in hit!!!

Hoppas ni inte har förfrusit era fingrar och tår i vinter kylan. Igår var jag på tjänste resa i vårt kära Norrbottniska län och det var KALLT  över 30 grader bitvis och vi var i farten med en jobbar-bil som är NY men som dock redan  blivit stående efter vägarna flera gånger så snacka om att det var inte kul att bege sig iväg med den vetskapen.

27869-381   27869-380   27869-431


Ni blir nog less dessa blombilder...men vad göra...när man älskar blom-foton.

Och jag hinner nog inte ge livstecken ifrån mig till er alla på era bloggar idag, men kanske ikväll !!
Jag önskar en er en bra dag i kylan som inte släpper greppet riktigt ännu. Det var lite trist att se termometern i morse när det var 30 grader kallt.

...............

       

Jag läste om Rosenrot.....kanske jag skulle prova det?!!  Jag är trött nu för jämnan, det går bra de dagar jag jobbar "inge problemas" att stiga upp och sticka iväg, men nu idag när jag är ledig...jag är så seg, segare än sirap. Jag har hunnit en sväng på morgonen för att se hur den äldre generationen har det borta i Kukkola.....och mamma hade väntat på mig...0ch jag kom kl.08.15...vet inte hur tidigt man borde stiga upp *skratt*...jag vet vad hon menar hon väntade att jag skulle komma direkt efter att flickorna gick till skolan.

Har det börjat någon kurs i photos-hop eller??? är det här i byn ?? Vem håller i det?? ni som vet något berätta!!!

Igår var vår ena bil less kylan, den vägrade starta på morgonen...och det är sådant jag HATAR med vintern...när bilen strejkar och man har brådis iväg !!  Men tur som var fick vi låna mammas bil ( Tack mamma) så vi kom iväg bägge två till jobben, dock blev Mikael sen.....men jag har ju flex-tid och det är bra sådana här gånger. Och när man bor så här på "landet" så kan man inte direkt börja traska till jobbet som om man bor i stan och så har man jobbet där. Som sagt allt har sina för och nackdelar.

Jag har ett projekt på G och det äratt rensa bland alla skolpapper....och det är inte lite. Jag blir inte klar idag, men jag skall göra så mycket jag bara hinner och orkar.

Nu skall jag gå i ide ett tag framöver och förhoppningsvis tittar jag fram ur idet då och då eller så skall jag bara ligga i idet och drömma mig bort bland gammal sommarfoton. På återsende !!!27869-437

27869-43027869-42527869-422

Måste berätta att jag älskar att fotografera blommor...jag tror att Anki delar det intresset med mig :)


Hm.......

Gårdagens inlägg försvann tydligen och jag märkte det först nu.....
är det något som händer ibland nuförtiden måntro.

Nå kallt är det idag igen !

Vi har varit en sväng till finska Karungi nyss bl.a annat köpte jag lite mera ägg ifall jag får inspiration till att baka lite imorgon när jag är ledig. Jag måste börja fylla frysen lite det är eko på fikabröd, inte för att jag behöver fika men för Ebbas skull är det mest !

Era andra bloggar skall jag ta itu med snart ....Ha en bra kväll!!

Kallt = trist

Jag fryser inte direkt just nu men huvet är tungt och värker, halsen är som sandpapper och ond...så det är nog sängen som kallar på mig snart.

Men tänk om man hade fått vara hemma imorgon och dra ett gammalt täcke över sig, Fy vad skönt och lockande det känns !!! Är det kallt är det som helt lagligt att "bara" vara inne :)

Efter jag läste Sussibussis blogg så tänkte jag på det där med syskon.....mina töser har då hunnit med att tjafsa med varandra idag på e.m ......men när jag skulle gå upp och säga godnatt och kika om de har somnat så låg de tillsammans under Ebbas täcke i Ebbas säng och sov.......såg så sött ut, och känns bra i mamma-hjärtat att de bryr sig om varandra om den andre känner sig otrygg och inte vill sova ensam !!!

Så nu skall jag gå och få dem i varsin säng ....de sover trots allt  bäst i egna sängar.
och jag skall gå och kurera mig för jag har inte tid eller lust att dra på mig något "skit".

En dag till med kyla och sedan skulle det bli varmare igen...  :)

Varmt....???

27869-325

Tydligen varmgrader på g snart igen....men det tror man inte när man tittar på termometern...över 30 grader kallt brr......  Jag fryser bara jag tänker på att gå ut !!!

Så idag alla kära vänner. Sätt på er kläder och far inte iväg med bilen om ni absolut inte måste.27869-369

Nu skall jag se vad om jag får på barnen ytterkläderna, fritids och jobbet kallar

God vinterdag på er!


Vilken Lördag !!!

♥♥♥♥♥Tack MAMMA, PAPPA, EVA och till er andra som var på festen !!! ♥♥♥♥
Ni är helt underbara !!!


Lördag blev inte som jag tänkt mig, inte alls !!!!  Det blev inge Så skall det låta, inga sängläder ute, ja ingenting blev som jag tänkt mig !!!

Jag skall försöka sammanfatta gårdagen lite snabbt.
Jag blev lurad...av alla mina nära och kära......
De hade ordnat en exmans-fest för mig i Kukkola på by