Semester mitt i vintern :)

None



None
Vinter semester från bloggen blir det nu !!



Ha det bra allihopa !!

På Ebbas begäran.....



Ebba har nästan varit olycklig när jag inte läst hennes blogg eller min egen blogg...inte någon annans heller :(
Hon sa ikväll att har man en blogg som vuxen så skall man orka skriva oxå.......hon menar att en vuxen kan skriva bättre och fortare, men vad göra när blogg-latmasken har slagit till värre än värst ??!!  Jo Ebba slog på datorn loggade in och sa att NU måste du in och läsa lite. Sagt och gjort. men bara hennes, men IMORGON då har jag STORA förhoppningar om mig själv...och jag har säkert massor att läsa. tex. Kajsa brukar ha en hel del med inlägg som jag läser stötvis, så imorgon Kajsa får du inte göra mig besviken *skratt*

Annars är läget under kontroll,
Igår var det det melodifestivalen och om den får vi alla tycka olika och jag tyckte inte riktigt om alla låtar som for vidare, men så brukar det ju vara.

Idag fick Luleå besök av oss och tur att det inte fanns så mycket affärer öppna idag, men  det var tillräckligt för oss,
vi hittade det vi skulle ha.
Milla har sovit över här från igår och det har varit mysigt att få ha henne här och kul att hon kom med till Luleå för hon har en sådan lugnande effekt på mina döttrar.



Ni är några som frågat om vart vi ska åka,
det är om sååååååååå länge så allt kan ju hinna hända.
Till Spanien är det men ärligt talat så är jag inte så insatt i vad stället heter, för det är så som jag skrivit tidigare att vi har en egen privat reseledare( Borås-mummu) som fixar allt åt oss. Hon har rest  flera grr tidigare hit vart vi skall åka så hon kan det här stället:) hon har fxat lägenheter, flyg m.m. vi är en bunt på åtta tjejer och en kille som reser iväg.
I augusti blir det.  Men jag ber härmed att Eira kan berätta mer om vart vi skall  för jag lär mig aldrig namnet på stället:)
Eller rent av Sinikka du kanske kan skaffa en blogg ;) det skulle var Coolt, mamma har pratat om att skaffa en så då kan ni "ungdomar" fixa er varsin blogg, ni som har mer tid med sådant här *ler*





Oj, nu är klockan så mycket så jag måste rusa i säng.
tidig uppstigning imorgon igen...............


.................och det är måndagmornar jag brukar vara extra trött.........




♥ Glömde en liten text ♥

Livet

Det börjar med en tid som kallas födelse, och fortsätter till en tid som kallas döden. Det kallas LIVET.

Det kommer utan garantier, av 60 år eller 6000 mil, oavsett vilket som kommer först. Och på något sätt så har även instruktionsmanualen för livet utelämnats. Ja, allt vi får är själva livet. Och nu är det upp till oss att ge det ett innehåll. Livet kommer i form av möjligheter som är lätta att känna igen, så fort som vi har missat dem.
Men en sak som är härligt med livet är ju att man aldrig är för gammal för att lära sig något nytt!
-Okänd författare-



Tillägg:
 Titta vad snällt av vår reseledare att sätt in information om vår resa !! 
Hit skall vi !
Blir säkert toppen !!

Postat av: borås-mummu

NINA :Vi ska till TORREVIEJA.Flyger till ALICANTE,sen är det bara 4 mil med bil till Torrevieja. Borås-mummu