alltid ändrade planer

Dagen blev inte som planerat idag. idag skull jag på praktik sok vanlingt men kl 7 ringer min handledare och säger att hennes yngsta spytt flera gpnger i natt så då är hon hemma idag....
och vi som skall träffa läraren min från Boden !!!  men Åsa ( min handledare)som är en klok kvinna säger bara stick du och hämta upp henne från kommunhuset så kommer ni hem till mig istället!
och det låter bra , då får vi göra bort utvärderingan av denna pratiktid, Skönt.

Vi skall träffas kl 13.00 men i och med att jag blev ledig nu på f.m. så har jag hunnit med sådant som man inte kan göra med barn hemma....vet ni vad det är ? Jo slagit in julklpppar till deras adevntskalender, Oh vilket slit !
Jag hann inte färdigt, men är en bit på väg.

Nu skall jag sticka iväg måste hinna gör lite ärenden innan jag skall plocka upp läraren min....
och inte får jag glömma att jag måste till min privata restaurang också.....före det.

hejsvejs !!!!


Nu skall jag skärpa mig...

Jag vet inet varför jag legat så på latsidan när det gäller det med bloggandet.....
Nå det är så i vår herres hage, att om jag hade ca tio timmar till på dygnet så skulle jag hinna skriva mycket.

Nå helgen kom och gick, och det alldeles för fort, men då är det bara som vanligt. Eller hur ?
Det har varit ett himla rantande i helg hit och dit, affärer och besök´och ungaransa aktiviteter.
Baka har jag hunnit mellan varmen, janssonsfrestelse var jag så sågen på så det har jag också hunnit göra några formar och slängt i frysen det som blev över.

Men nu ikväll kom jg på att fråga min kära svägerska Eira om hon vill ha lite Janssons så då tar vi det till lunch imorgon....jag våldgästar dem nämligne varje dag när jag är i stan på praktiken under lunchen, tyvärr är det så att när man lever på studie lån och har så hög inkomst så........är det tur att det finns Ett "fint drive in lunch hak" i stan dit jag får fara och låna ett kök och tallrik och ibland lite av varje....

Mörkt ute mörkt inne...näe tur ljust inne i alla fall, men jag är så trött när det är mörkt, mörkt och speciellt när vi inte får riktgig vinter med snö !!  Jag vill ha snö !!! Men med måtta , så där lagomt bara, så att det blir vitt och ljusare ute......

Godnatt !!
 

Morsning korsning på er!

Husmusen talar: I morse var lilltjejen och jag iväg på knatteridning, sista gången för i år.
Stora tjejen fick inte komma med och titta som hon ville för hon vaknade igår kväll vid 22.00 och var så het att man kunde steka ägg på hennes mage. Nu idag fyser hon och svettas om vartannat hon är som en riktig "kofta på och kofta av tant" ena stunden fryser hon och då åker flecekläderna på nåsta, stund åker de av ..........Men hon är INTE glad, hon vill absolut inte missa skolan imorgon.
Jag får väl vara glad när det är så, om några år är det väl tvärtom....att hon kanske känner efter och säger " jag är nog lite sjuk....", bara för att få sig lite extra ledigt. men anledningen till att hon till varje pris vill gå till skolan är att hon gjot ut den andra matteboken och hon vill ha en ny....men hon får ingen ny förrän hon gjort DP = Diagnostiskt prov för den boken och DP får man inte göra hemma utan det måste göras i skolan, därför vill hon till skolan.

själv har jag inte lika mycket motivation för skoljobb som hon har.....min motvation har flygit sin kos...hoppas den kommer snart tillbaks. Knske med jultomten ...vem vet.

hej hopp adjöss med er!

Freadg !!

Ja vad har hänt under veckan, jo jag terroriserar min handledare på komunnhuset som är Å...hon är så duktig och jag lär mig en massa !! Vi flänger runt på en hembesök, gör utredningar har kontakter mad alla möjliga olika människor....dagarna bara sticker iväg. Idag har jag hemjobb som jag skall göra, det är skoljobb som hör ihop med praktiken, ringa runt till lite olika ställen m.m


Tänk att jag fått blommor.....

Tänk att jag fått blommor.....

Svägerskan !!  det var så att JAG  fick dessa blommor när jag fyllde år ....men vill du vet varför ??
Jo, för att mina två små tjejer hade sagt åt sin far att när mamma fyller år skall hon ha blommor !! Så han sa att han var tvungen att köpa.....Fastj ag frågade : vad har hänt nu då ?

Ser ni vem som gömt sig bakom blommorna ??? finner ni den skyldige ?

jag älskar att knäppa kort på blommor

jag älskar att knäppa kort på blommor

Tur för alla er att jag INTE äger en digitalkamera !!! för hade jag en egen digitlakamera eller om någon i huset skulle äga en sådan så skulle jag nog "terra" er med blombilder så ni skulle spy åt denna blogg.....

man jag tycker det är SÅ kul att knäppa blommor, ni förstår inte vilken utmaning det är !!

den då ?

den då ?


fin va ?

fin va ?


han har vuxit lite vår lilkille

han har vuxit lite vår lilkille

måste visa att Mr Yang börjar bli stor...eller större.

Jag prövar igen....

Jag skrev nyss ett jättelångt innläg om ALLT som hänt den senaste tiden och vet ni vad som hände jo ALLT försvann och nu orkar jag inte skriva allt igen.....
Tyvärr. och det var mycket jag lovar.

Nå då tar jag bara denna dag då: Lilla e har varit på hockeyskola och hon är lika mallig varenda gång hon varit dit, men vet ni vad mellan E sa igår??!! Jag vill börja spela Bandy på kuben! alltså på is.....det är på lördagar på f.m.....då sa jag stopp och belägg !!  hon kan börja med lilla E på söndag f.m om hon vill jag sa att det är ju nästan samma sak.....puck istället för boll och klubban skiljer sig lite bara.
ridning på söndag e.m, (lilla E), ridning på måndag kväll(storaE), teaterträningar flera gånger i veckan ,körövning på onsdagar, hockey för en på söndag f.m..nån måtta får det väl vara eller ??

sedan efter hockeyn for vi till min far för att dricka farsdagskaffe, riktigt bra var det för där får man alltid så gott kaffe....smakar inte lika bra här hemma. Sedan hann vi bara innanför dörren här hemma så ringde en av lilla Es polare och frågade om hon fick komma hit, och det gick så klart bra, men hon for vid 17.00 tiden och stora E for på teaterträning 16.30 så denna dag har gått i rasnades fart idag.

Idag har vi ätit så gott här hemma !!!! så god mat att jag skall inte laga det igen ....tyvärr Sussi ! För jag är mätt ännu !

nu skall jag skicka iväg lilla E och pappan till bastun för jag hör att det snarkas på soffan.....P i huste har slocknat......hej svejs

lite uppdatering blev det. men jag blev rjeält förbanand nyss när det första försvann som jag skrivit.