Fortfarande semester

Ännu semester ! Men nu hemkommen efter några dagar på vift. Vi åkte iväg på tisdag och tänkte vara hemma efter två nätter, max tre nätter borta, men det blev att komma hem söndag kväll istället.

Vi styrde kosan mot Storforsen och där sov vi en natt på Storsforsens camping, ungarna gillade Storforsen och att gå där på klipporna i gamla älvfåran. Sedan åkte vi till Lycksele och sov där två nätter på Anisa Camping, djuparken besöktes och flickorna gillade det stället också. Sedan avfärd mot en vän i Skellefteå för att inta ta en snabb kopp kaffe !! (Vi hade en till vi hade velat hälsa på men, men...) Och där skulle resan ta slut och vi skulle pysa hemåt och bara övernatta någonstans på hemvägen....men så kom vi på att Jävrebodarans fiskecamp är ju ett fint ställe för dem som gillar fiske och lide vildmarksliv och inte så traditionella campingar, enda var att vi hade ju inga fiskesaker med. Men vi åkte dit för att titta och blev kvar två nätter och flickorna fick dra upp varsin fisk (fick hyra kastspö), detta ställe gillades skarpt av flickorna. När jag frågade flickorna vilket ställe som var bästa så tyckte de att allt var bra men alla ställena var bra på olika sätt, och det var så sant så. De har hunnit med massor, lekt, badat, spelat minigolf, fiskat ja allt möjligt. Och då vi inte åkt på semesterresor med flickorna mer än förra åretsen semestervecka i Bulgarien så är de nöjda med att inte åka så långt  *ler*. Till Eira och Kajsa har jag lovat att visa lite bilder från resan och speciellt fiskecampen så det kommer nog snart, måste ladda ner bilderna från kameran först.

Nu så har vi Milla här på övernattning, hon har kommit på semester ut till landet  från stan ;) och det är rejält livat på vindan får se om det slutar med att någon grinar eller om det slutar med att de slocknar som tre utslagan tjejer.... Nu måste jag gå, gubben jobbar och jag latar mig här  !! 

Kommentarer
Postat av: Annika B

Hej, va kul ni verkar haft på semester trippen!

Jag börjar semestern nästa vecka, vill ni komma nån dag nästa vecka?

2008-07-22 @ 13:06:09
Postat av: elli

Men så roligt ni har haft. Verkligen kul med semester där alla i familjen är delaktiga. Jag vill åxå se bilderna!!!!!

2008-07-23 @ 16:02:27
Postat av: catharina

Men är det inte rätt, gubben skall jobba och du skall lata dig, skrik när du kommer in till Järnvägsgatan, så ses vi över häcken !!

Postat av: Sofia

Tror vi var i Lycksele samtidigt kom hem på fredag kväll.Har sedan jobbat hela helgen. Ring nästa gång ni är i farten.

2008-07-24 @ 19:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback