Hej

Hoppas ni har det bra allihopa !
Här har det varit eller är det förkylt, flickorna har varit hemma hela veckan p.g.a feber, hosta och Ebba är jätte snorig/rosslig. Emmy har feber ännu ,kring 38,5....hon som hade hoppats på att få gå på kalas idag men tyvärr blev det ej så.  Istället blev det en tripp till vdc på e.m för henne och lite provtagning men allt var ok, bara virus.
Vi får se hur det blir nästa vecka, detta verkar så segt. Gubben har varit så snäll och varit hemma med dem hela veckan.
Fast fy vad jag haft dåligt samvete över att jag inte varit hemma från jobbet en endaste dag för att vara  hemma med dem i veckan. 

I måndags var jag till tandläkaren i Luleå och där fick jag beskedet att jag har något tjorv i min tand, därför jag äter värktabletter konstant och har så ont (ingen inbillningsjsuka som jag nästan trodde)......blev undersökt 1,5 timme av tre tandläkare (två av dem var olika specialister) så jag hoppas detta blir bra så småningom. Jag fick även med mig rejält med värktabletter och recept på mer så jag behöver inte ha ont mer på ett tag i alla fall.

Synd att det börjat blåsa och bli milt där ute, jag hade tänkt att det skulle fortsätta vara 25 grader kallt så jag skulle få slänga ut alla sängkläder och låta dem vara ute hela dagen så bacilluskerna dör *ler*, nå jag får väl se hur det blir imorgon.

Snart skall vi bänka oss framför tv.n och se Lets Dance.


Kommentarer
Postat av: krätte

Hej hej! Nu börjar Let´s dance. Hej då!

2009-01-16 @ 20:02:30
Postat av: krätte

hej hej, nu börjar Let´s dance, hej då!

2009-01-16 @ 20:03:55
Postat av: Sussi

Hostiga, snörvliga och febriga hälsningar från mig! Här har febern kommit tillbaka :/ Vad skönt att du äntligen fått riktiga värktabletter och hoppas att ngn av dessa tandläkare har svar på gåtan med din tand. Vi ses när vi snörvlar lite mindre och hoppas Emmy blir frisk snart!

Postat av: ebba

jag har en blogg. ebbaali.blogg.se

2009-01-17 @ 17:00:28
URL: http://ebbakorva@hotmail.com
Postat av: Kajsa

Måste ju kolla in Ebbas blogg! Hoppas flickorna är friska nu. Har jobbat på frillo hela veckan och jag måste ju säga att nåt saknades.../Kram

2009-01-17 @ 21:45:29
Postat av: elli

Tur i oturen att flickorna blev sjuka samtidigt. Få se om dom är på skolan när jag kommer i morgon.

2009-01-18 @ 11:55:16
Postat av: Sari Nanna

Ja, visst är det skönt, nästan färdig med städningen tjihoo :)

Fy för tandvärk, hoppas verkligen att du får hjälp snart för den onda känslan e hemsk!

Kram

2009-01-18 @ 15:40:19
URL: http://metrobloggen.se/missnilsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback