Sorry..

...jag har ej hunnit vara framför datorn här hemma på flera dar....juldagen tror jag att jag var in på datorn här hemma. Nå lite paus från den skadar inte, men sedan läser man någon blogg så tänkar man va?! det visste jag inte...som att Milla haft över 40 i febr...det såg jag nu nys...det hade jag INTE missat om jag suttit här en kvart åtminstone:)

Torsdag  och fredag har jag jobbat och på torsdagsmorgon var det tungt att stiga upp, rikitgt tungt vill jag lova. Men igår gick det bra redan, vaknade mycket före klockan  skulle ringa.

Idag har jag haft jobb minnsan här hemma, igår på e.m stack vi till Ikea och hämtade några Billy bokhyllor med glasdörrar som vi skall ha i ett rum där vi fram tills igår kväll haft garderober...men för att få in dessa hyllor så fick vi börja med att riva en vägg och flytta två stora breda garderober in i datarummet. Och det innebar att jag har rensat bland kläderna fram till 12 i natt och jag har fortsatt idag och nu är jag less.....vad skall sparas, vad skall i röda kors säcken och vad som skall till soporna är alltid frågan för mig?! Gubben rev ut ALLA kläder från garderoberna och lastade dem överallt  och tyckte att vi rensar SEDAN när kläderna skall in igen och jag tyckte tvärtom att man rensar på samma gång man drar ut kläderna.....tänk så olika vi kan tycka om saker och ting ;) men nu är det mesta gjort.

Nu återstår "bara" (som inte är så bara) för gubben att börja ta fram motorsågen och börja riva mer av väggen då vi skall ha Billy hylla med påbyggnadsdelar, och detta blir infällt i en vägg, men när han tog bort garderoberna såg han att det blir mycket mer jobb med detta än vad han trott.
Och när han får tid till detta får vi se, idag är han och hjälper sin bror med målning av väggar i en lägenhet och imorgon har vi andra planer och likaså på måndag....och sedan återstår bara tisdag innan han har slut på sin ledighet, så kanske jag får upp de nya hyllorna till påsk i all fall :).  nå nu är hyllorna/lådorna mitt i garaget så vi behöver inte ha alla lådor inne i alla fall och då behöver han inte stressa heller, utan kan göra detta när tiden finns till det.

Nu skall jag gå och se vad jag skall rensa, jag har massor att ta itu med. Måste bara komma ihåg att köpa hem mera sopsäckar imorgon så att det finns grovsopor till segerlunds nästa gång de kikar förbi här i det ärendet!

Ha en bra kväll allihopa....och gärna ett "tangent avtryck" av er !

Sofia...har inte sett livstecken på länge av dig.


Kommentarer
Postat av: Annika

Jag har oxå tänkt investera några "Billy" med glasdörrar till oss. Har så mycket böcker, som jag inte vill ska ligga i skrubben. Men Janne är så skeptisk till glasdörrarna....ungarna tar väl sönder dom!! :)

2007-12-29 @ 19:39:42
Postat av: Annika B

Tack för omtanken, när du varnade oss för svaga isar.Malin var rädd där ute på isen, men jag lovar att vi gick inte långt. Ville bara få dom där fiina fotona.
Kul att billy hyllorna är på gång. Din Mikael är ju så duktig, bara tiden finns....

2007-12-29 @ 20:30:40
Postat av: Eira

Jag skrev ju om Milla och feber i förrgår, alltså torsdag. Hon fick feber på onsdag och var sedan feberfri på fredag och idag har hon varit i farten med mummu. Så hon slapp i alla fall vara sjuk i så många dagar som Osku. Höres.

Postat av: Kajsa

Vad kul med lite nytt! jag gör nog som Micke jag...rensar sen när det skall in i skåpet...Har två säckar med kläder ute i garaget som jag sparat ifall jag kommer att bli liiiiite mindre...

2007-12-29 @ 21:02:44
Postat av: grannen

FAAAN, vad Ni STÄDAR, Du å Anki!
Vinkar!

2007-12-29 @ 21:20:07
Postat av: Anki

Gott nytt år=)

2007-12-30 @ 19:31:21
URL: http://anki.webblogg.se
Postat av: aegnes

alltid kul å bra med rensning. för min del börjar rensandet i köket vilken dag som helst nu. vi ska ju göra en total makeover där. har ikväll vart in en sväng på ikea å kikat för att se det nya "in real life" gott nytt år på er i familjen

2007-12-30 @ 19:45:23
Postat av: Linda

Jag brukar älska rensning, så skönt när man är klar :)
Gott nytt år!

2007-12-31 @ 10:47:57
Postat av: elli

Gott nytt år!

2007-12-31 @ 13:40:58
URL: http://elli.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback