Hösten är här !!!!!!!

27869-227
Nu är hösten kommen och jag tycker det är både kul, mysigt och trist......

Helgen var underbar i stugan, lördagen bjöd på ett strålande höstväder. Och nu vill jag att jag kommer mig dit snart igen, där laddar jag verkligen upp mina batterier.

Mer då....vi hann rösta....eller vi hade "telefonen" på halsen....min svägerska och storebror tyckte att vi måste hinna hem från stugan så vi hinner rösta....och då vågade vi inget annat än att lyda dem!!
Jag fick i alla fall välja själv vem jag skulle rösta på, inte illa .....*skratt*

Idag har jag varit till Kalix och där träffat mina studiekamrataer i Kalix gruppen och jag fick med mig hemska skoluppgifter...läsa och analysera engelska vetenskapliga artiklar......ni hör hur hemskt det låter!!!
Jag har en hel drös med skoluppgifter som jag borde orka ta itu med NU på stört så jag inte får sitta med dem sedan dygnet runt.......men jag känner mig inte motiverad alls, har inte gjort det sedan terminstarten...jag vet ej vad det är för fel på mig.

Och min minsta fröken ville INTE stanna på förskolan idag....och jag for iväg med ett såååååå  tungt hjärta så ni kan inte ana,
jag mår skit när mina barn är olyckliga eller när något annat tynger dem eller bara som idag när Ebba ville vara med mamma.

Det var måndagens inlägg.....får se när jag behagar att skriva nästa gång.


Avslutar med några bilder från helgen som varit.

Kommentarer
Postat av: Sussi

Gillar den första på töserna - SKARPT!!

2006-09-18 @ 19:42:26
Postat av: eiralainen

Fina bilder - särskilt på tjejerna!!

2006-09-18 @ 19:43:14
Postat av: Sussi

Men vilken rubrik!! JAG bryr mig iallafall... :)

2006-09-19 @ 08:27:43
Postat av: eiralainen

Håller m moster Eva o Sussi - byt rubrik!! Vi bryr oss!

2006-09-19 @ 09:27:14
Postat av: Moster Eva

Varför har du valt denna rubrik??? Det är klar att det finns många som bryr sig om hur du/ni har det. Idag ska jag till Boden för att äta lunch med mina pensionärskompisar.

2006-09-19 @ 09:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback