Redan ny vecka

Denna dag tar snart slut, inte många timmar kvar av dygnet, skönt för jag trodde nyss att klockan var närmare tio på kvällen men så var inte fallet.

Idag har Ebba varit ledig och Emmy kommit tidigare från skolan för lärarna har haft utbildning idag och det passade oss ypperligt då for jag och ungarna ner en sväng mot älven för att åka skidor, Det såg så soligt och fint, men fy fabian vad svinkallt det var när man kom ner på wuopio, Nå Ebba tycker att hon åkt så långt och Emmy är i sin tur alltid sur över när Ebba åker så sakta, och så säger hon att jag skall aldrig mer fara och åka när Ebba åker skidor. Men när man säger stanna ensam hemma då....så kommer hon med ändå.

Min skolväska är packad, övernattningsgrejerna och ungarnas skidor är i skuffen...måste försöka komma ihåg allt som skall kommas ihåg för imorgon för jag flickorna och sedan drar jag till Boden för att bli lite klokare. Denna gång är jag bara två nätter borta men fullt tillräckligt då jag skall tillbaks dit nästa vecka.

Nu skall jag gå och sätta på bastun och hoppas att gubben kommer hem snart så jag kan smita ner i bastun en stund, Ebba är en sådan fröken att hon sover så oroligt två-tre timmar efter att hon somnat så jag kan inte lämna henne på vindan och jag gå i bastun i källaren.

hej svejs !!


Kommentarer
Postat av: Sussi

Ja tänk vad vi mammor är duktiga på att förbereda, packa och komma ihåg när man skall iväg.. Ser till att allt är fixat för barnen, plockat undan, ren tvätt, handlat - å lite färdiglagat i frysen... När papporna far är d ju bra att dom kommer ihåg vart dom skulle...

2006-03-20 @ 21:30:07
Postat av: Sussi

Jo förresten - ses vi 31a? Allergisk mot nåt isåfall?

2006-03-20 @ 21:35:21
Postat av: Nina

Hur visste du?? Det är otroligt, året är 2006 ändå så gör man så ...

2006-03-20 @ 21:50:49
Postat av: Sussi

Har legat på BB 4ggr... Gissa om alla var VÄL FÖRBEREDDA! Säger som Sickan "in i minsta detalj..."

2006-03-20 @ 22:21:52
Postat av: Evangelinelillylost

Hello! Very interesting and professional site.

Postat av: Morganlena

Merci for all the wonderful writings

2009-03-16 @ 10:11:00
URL: http://www.enequist.dk/morganlena

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback